6978434986 Κατσικάς, Ιωάννινα nastoylis1@gmail.com
 
     
     
  NS CAR WASH DETAIL CENTER
Πλυντήριο Αυτοκινήτων Ιωάννινα


Το πλυντήριο αυτοκινήτων “NS CAR WASH DETAIL CENTER” το οποίο βρίσκεται στα Ιωάννινα, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμο να προσφέρει επαγγελματική φροντίδα σε αυτοκίνητα και λοιπά οχήματα, άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, καθημερινά, σας περιμένει μία έμπειρη ομάδα η οποία μπορεί να αναλάβει εύκολα, γρήγορα, με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό τον εξωτερικό και εσωτερικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας εξασφαλίζοντάς σας εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
 
  στο σύγχρονο πλυντήριο αυτοκινήτων μας, μπορούμε να αναλάβουμε το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας, αποκλειστικά στο χέρι, τον βιολογικό καθαρισμό και την απολύμανση στο εσωτερικό του, το γυάλισμα και το κέρωμα του καθώς και την κρυσταλλοποίηση των φαναριών κάθε αυτοκινήτου.

Χρησιμοποιώντας τα κορυφαία υλικά καθαρισμού της εταιρείας Meguiar's, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την άριστη φροντίδα του αυτοκινήτου σας και να το κάνουμε να μοιάζει σαν καινούριο.

Η εξειδίκευση και η εμπειρία που διαθέτουμε μας επιτρέπει να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού αυτοκινήτων, που ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
 
Στόχος μας είναι όλοι οι πελάτες μας να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας. Για αυτό δεν σταματάμε ποτέ να αναζητούμε τις καλύτερες λύσεις για το αυτοκίνητό σας.
 
     
     
     
 
Παράλληλα, δεν σταματάμε ποτέ να εξελισόμαστε προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
Επισκεφτείτε το πλυντήριο αυτοκινήτων μας το οποίο βρίσκεται στα Ιωάννινα και εξασφαλίστε ένα ιδανικό πλύσιμο για το αυτοκίνητό σας, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.