6978434986 Κατσικάς, Ιωάννινα nastoylis1@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
NS CAR WASH DETAIL CENTER | Πλυντήριο Αυτοκινήτων Ιωάννινα


Στο πλυντήριο αυτοκινήτων “NS CAR WASH DETAIL CENTER” το οποίο βρίσκεται στα Ιωάννινα, μπορούμε να αναλάβουμε το εξωτερικό πλύσιμο του αυτοκινήτου σας καθώς και λοιπών οχημάτων, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Με συνέπεια & επαγγελματισμό μπορούμε να αναλάβουμε το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας, αποκλειστικά στο χέρι, με σύγχρονα μηχανήματα και με εξειδικευμένα καθαριστικά της εταιρείας Meguiar's που καθαρίζουν σε βάθος, ενώ ταυτόχρονα περιποιούνται και γυαλίζουν το χρώμα του αυτοκινήτου σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
 
  αποτελεί την ιδανικότερη λύση, χωρίς να δημιουργεί λεπτές γρατζουνιές και δε φθείρει το βερνίκι, διατηρώντας την γυαλάδα του αμαξώματος και αφαιρούνται πιο εύκολα η σκόνη, η λάσπη, τα άλατα που δημιουργούνται από τη βροχή.

Με χρήση ειδικών οικολογικών καθαριστικών και ζεστού νερού απομακρύνουμε και τους πιο επίμονους λεκέδες. Έτσι, εξασφαλίζουμε για το αυτοκίνητό σας τη σωστή καθαριότητα, στην καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.
 
 
 
 
 
 
 
     
     
 
Αναλαμβάνουμε την δωρεάν παραλαβή του αυτοκινήτου σας από τον χώρο σας καθώς και την παράδοσή του με την ολοκλήρωση των εργασιών που επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε σε αυτό.
 
     
     
     
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει αλλά και για να φροντίσει για την πλήρη φροντίδα του αυτοκινήτου σας.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
Επισκεφτείτε το πλυντήριο αυτοκινήτων μας το οποίο βρίσκεται στα Ιωάννινα και εξασφαλίστε ένα ιδανικό πλύσιμο για το αυτοκίνητό σας, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.