6978434986 Κατσικάς, Ιωάννινα nastoylis1@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΓΥΑΛΙΣΜΑ - ΚΕΡΩΜΑ
NS CAR WASH DETAIL CENTER | Πλυντήριο Αυτοκινήτων Ιωάννινα


Ο χρόνος αλλά και πολλοί ακόμα εξωτερικοί παράγοντες όπως ο ήλιος και η σκόνη συχνάς ξεθωριάζουν το χρώμα του αυτοκινήτου. 

Εάν θέλετε το αυτοκίνητό σας εξωτερικά να δείχνει πάλι σαν καινούργιο, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το πλυντήριο αυτοκινήτων “NS CAR WASH DETAIL CENTER” το οποίο βρίσκεται στα Ιωάννινα. Εκεί, η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας σας περιμένει καθημερινά για να αναλάβει το γυάλισμα και το κέρωμα του αυτοκινήτου σας παρέχοντάς σας εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ
 
  μπορούμε να αφαιρέσουμε μικρογρατζουνιές, οξειδωμένες βαφές και να απομακρύνουμε τέλεια τους ξεραμένους λεκέδες από έντομα και πίσσες. Παράλληλα μπορούμε να τονώσουμε το χρώμα και να ξανά ζωντανέψουμε το χρώμα του αυτοκινήτου σας δίνοντάς του πίσω την γυαλάδα πού είχε όταν το αγοράσατε. 

Για το γυάλισμα του αυτοκινήτου σας χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας που μπορούν να σας εγγυηθούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Όλη η επεξεργασία γίνεται με ειδικά υλικά, κατάλληλα για κάθε τύπο βαφής, που αφαιρούν την άχνη και επαναφέρουν τη γυαλάδα και τη λάμψη στο χρώμα του αυτοκινήτου.

Με το πέρας του γυαλίσματος γίνεται κέρωμα και περνιούνται όλα τα εξωτερικά πλαστικά με ειδικό γαλάκτωμα προκειμένου το αυτοκίνητό σας να δείχνει σαν καινούργιο.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
 
Παράλληλα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει και το ξεθάμπωμα φαναριών, ώστε όλο το όχημά σας να είναι άψογο.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
Επισκεφτείτε το πλυντήριο αυτοκινήτων μας το οποίο βρίσκεται στα Ιωάννινα και εξασφαλίστε ένα ιδανικό πλύσιμο για το αυτοκίνητό σας, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.